• image1

Webhosting | Met of zonder domeinnaam! | Snelheid, Kwaliteit en Veiligheid!

Ben je van plan een eigen website te bouwen en ben je op zoek naar goedkope webhosting? Of heb je al een website, maar overweeg je om over te stappen naar een andere hoster? Of ben je opzoek naar een totaalpakket inclusief een complete website? Dan ben je bij ons aan het goede adres! SolidosICT biedt standaard een heel goed hostingpakket. Eventueel samen met een complete website van a tot z! SSD Webhosting van SolidosICT. Zo kies je voor Snelheid, Kwaliteit en Veiligheid! Webhosting sluit je heel gemakkelijk af. Tegen een lage prijs. Zonder verborgen kosten. 

 

Webhosting is het onderbrengen van uw website op een server die 24/7 aan het internet staat. Op deze manier is je website bereikbaar voor al je bezoekers. Je huurt een stukje ruimte op 1 van onze servers. Wij beheren de server voor je en zorgen ervoor dat je website veilig en bereikbaar is. Beheer je website eenvoudig met de krachtige features in ons controlepaneel. Met de one click install plugin heb je je Wordpress, Joomla of Drupal website zo online staan. En kom je er niet uit? Onze specialisten zijn er 6 dagen per week om je te ondersteunen!

 • SSL Certificaat

  Tegenwoordig is Google steeds lastiger aan het goed over de website beveiliging. Je website moet tegenwoordig een SSL certificaat hebben om je website als veilig te hebben gemarkeerd. SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden. SSL certificaten maken gebruik van het https-protocol van de browser (via poort 443) wat de beveiligde verbinding tot stand brengt.

 • One-Click-Install!

  Met de One-Click-Install van SolidosICT staat je CMS systeem zo online! Kies in de installer voor Wordpress, Joomla, Drupal, of 1 van onze andere cms systemen. Doorloop de stappen en binnen 10 minuten is je website online! Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze specialisten staan 6 dagen per week klaar voor eventuele ondersteuning met je website.

   

  Kom je er helemaal niet meer uit? Laat dan uw website door ons realiseren!

 • Snelheid

  Een snelle website staat hoger in Google. Daarom is het webhostingpakket van SolidosICT standaard supersnel! Zo blijven de bezoekers langer op je site en bezoeken ze meer pagina's. De servers van SolidosICT zijn standaard uitgerust met SSD schijven, en staan de servers in het snelle Equinix datacenter in Amsterdam. 

   

  Voorzieningen op het gebied van stroom, beveiliging, koeling en normeringen zijn van eersteklas niveau.

Bestellen?

 • Klein

  300MB opslag
  30GB dataverkeer
  1 e-mail adres
  .nl domein gratis!

  35 euro per jaar

 • Middel

  500MB opslag
  50GB dataverkeer
  5 e-mail adressen
  .nl domein gratis!
  50 euro per jaar

 • Groot

  1000MB opslag
  75GB dataverkeer
  10 e-mail adressen
  .nl domein gratis!
  75 euro per jaar

Neem contact met ons op via onze contactpagina.